2011. június 19., vasárnap

Az ötharmincas és a hároméves

Cewe 108. Készíts csütörtök 17.30-kor egy fotót, ott és ahol vagy. Foglald oldalba. Kész. Ez a heti kihívás a cewén.
Konkrétan több, mint egy éve nem volt fodrászkézben a fejem. Most elvittem. Becsüccs, rábíz. Örültem, mert nemrég letöltöttem egy freebie-t Miss Minttől, ami fodrászos témájú. Így keresgélnem sem kellett. Illetve dehogynem, mert "before" képet rólam, kiengedett hajjal...na ez volt a kihívás a kihívásban. Foglalkozási ártalomként folyton de folyvást össze van fogva a hajam, leginkább csak alkalmakra hagyom kibontva. Így volt egy szilveszterkor is, így innen lett végül egy übervigyoros fotó az "előtte" részhez. Utána pedig a fodrász után itthon, magamról, 17.30-kor. Na, szakértsetek! :)))
(hozzáteszem a tegnapi balatonozás kimondott jót tett a frizkómnak, egyszóval már megint bari :)))

(Miss Mint_ New Do)


Janka és Mörjike megörvendeztettek bennünket egy új collabbal (renewed spirit), hozzávaló freebiekkel és pluszban némi játékkal.(részletek itt) Osontam is gyorsan a szép kis minikért és ezt a régi fotót tettem bele, amin épp a harmadik szülinapomat üljük, Anyuval, Nagyival, Papával. Szeretem a színét a fotónak, annyira érzém az egész telki hangulatot! (mivel a szülinapom nyári ezért szerintem tinédzser koromig biztosan ott ünnepeltük a nyaralóban a szülimet)


(mörjike and Yellow butterfly: renewed spirit add on freebie)

És kiegészítésként azt hiszem ez lesz a "szeretem régi fotó"-m. Nincs különösebben nagy története. Anyu van rajta. Mikor meglátom ezt a fotót, kicsit összeszorul a szívem. Ez a fotó gigásziba kinagyítva a nagyszüleim falán lógott szemben az ággyal egy olyan cirádás, ódon keretben, amit egy élmény portalanítani :).
Mindig Nagyimék hálószobája ugrik be róla, és azok a percek, amiket velük töltöttem ott, amikor még lehetett.

 

5 megjegyzés:

Bettieescrap írta...

nagyon jó kis oldalak lettek :)
Az első oldalon lévő hölgyemény nagyon ismerős nekem :) :)

Toni írta...

Dönörű lettél exbari! :) Csucsák az oldalak!

Era85 írta...

A frizurás a kedvencem! Nagyon jó lett! Az én fejem is 1 éve volt fodrászkézben, és időszerű lenne levágatni. A copf szerintem mindenkinek fog.ártalom. Mióta itthon vagyok, azóta én is copfos vagyok! :)
A fodrászos készlet eszméletlen jól néz ki!!! Örülök, hogy előtte sikerült beszerezned!

Igazán hagymás-jellegűvé formáltad a szülis-napos képed! Eszméletlen jó az is! :)))

Bíró Ágnes írta...

Szépségesek az oldalak és nagyon bájos kislány volt Anyukád is. Köszi, hogy velünk játszol! :)

Margó írta...

Nekem mindkét frizurád tetszik!! .. és az oldalad is!
... az emlékek meg ahogy telnek az évek, egyre mélyebb és mélyebb jelentőséggel bírnak az életünkben. Tudom, hogy Nálad is így lesz ez Gólyácska! Csodálatos és annyira arra a korra jellemző-emlékeztető Anyukád fotója!! Jó volt nézelődni, olvasgatni Nálad:-) Köszönöm!