2011. május 2., hétfő

Osli /Scrapdish /Bits and Bytes... contra cewe 102.

A májusi téma: "Mi van a nagyi padlásán?".
Orsi ehhez készített szuperszép papírokat és néhány elemet.
Mint már írtam párszor, birtokomba került a régi családi fotótár (egy jelentéktelen kis része) és a scanner, hát ne tudjátok meg!!!! A bőség teljes zavara! Nem vagyok otthon a vintage-ben, sajnos, pedig nagyon tetszenek az ilyen oldalak, no, de ennyi régi fotóval majd csak belejövök! :)
Szóval, ami a képen szerepel, az egy képeslap, amit az anyai nagymamám egyik felmenő férfirokona...nagypapája (????) kapott egy barátjától 1912-ben!!!!
Nagyon durva, a címzés, Abaúj-megye, Abaújszántó, és név. De gondolom így is célba ért, mert itt van nálam :)))
Németül van írva, ami mégsem jelenti azt, hogy értem, pedig 10 évig tolták belém a németet, de már a gyönyörű kalligráfiája olyan, hogy a szavakat sem tudom kiolvasni....


A készletke:




Május 1-8-ig a nemzetközi scrapbook napok alkalmából Orsi készletei félárasak, a bitszendbájcok pedig negyedárasak, érdemes spejzolni :)))

Egyúttal benevezem a cewe 102. kihívására is, mert szerencsére Orsi dobott a készletbe csipkét is, és a cewén az eheti feladat annyi, hogy legyen csipke az oldalon. Ehhez pedig Krisssz készített egy szuper csipkés ecsetszettet, amit letölthetsz itt a képre kattintva.


Oldalam:

Nincsenek megjegyzések: