2011. május 20., péntek

Megmutatom...

...bár ez egy picit személyesebb, mint általában...Férjemnek készítettem ezt az összefoglaló oldalt az elmúlt 12 évről, mióta együtt vagyunk, egy kis személyes szöveggel kiegészítve, a negyedik házassági évfordulónkra, ami tegnap volt, de majd ma érünk rá ünnepelni. Tegnap sikerült elérnem az agyilag zokni állapotot, remélem sikerült frissre aludnom magamat :)


Felhasználtam: template by Franci, kapocs Ányi_TFON
és az alappapír Icka és Beszteri capucchino készletéből származik.

Az első három évünkből csak hagyományos fotót találtam, a minőségükön kellett javítgatni, de még így sem lettek tökéletesek, de hát itt nem is ez a lényeg, hanem hogy mi vagyunk, akkorról, és ottról :))
A háttérbe mosott kép az első közös képünk, szép emlékek fűződnek hozzá...
Az oldal kicsit egyszerű lett, nem akartam túlcsicsázni, elvégre férfinak készült :) És az a véleményem, hogy eléggé kidíszítjük mi magunk az oldalt :))))

9 megjegyzés:

Blissz írta...

Nagyon szupi az oldalad! Nagyon tetszik, szerintem tökéletes, a pillanatokon, emlékeken van a hangsúly nem a díszítésen. :D Gratulálok a 12 évhez! Milyen fiatal vagy a háttérbe mosott képen!

Bettieescrap írta...

Tök szuper lett az oldalad,és milyen szépek vagytok a fotókon ,és boldog negyedik házassági évfordulót nektek és hatalmas nagy bulizást kívánok ♥

Osli írta...

nekem is tetszik. nem is kell ezt jobban díszíteni :) szépek vagytok a fotókon

rubin írta...

szépek vagytok, szerintem ez pont elég dísz :)Jó kis összefoglaló oldal lett!A mi esküvőnk is 2007-ben volt :)

Margó írta...

Gólyácska, számomra ez a scrapbook!!! Szívből köszönöm, hogy megosztottad velünk! ... és 12 év, bocsi pillanat múlva, várom a következő oldalt Rólatok:-)))))

Rita(006) írta...

Aj be szépek vagytok, voltatok és lesztek! Oldal tökéletes, nagyon tetszik az elrendezése, a 3D hatása, nagy fotó háttérbe mosása, szóval úgy ahogy van!!!!

Era85 írta...

Ez meseszép lett!!!! Nem is kell ide körítés! Hihetetlen milyen gyönyörű lett! Nem találok szavakat! ... :) Nagyon gyönyörűek vagytok rajta! Tetszik, hogy minden évből van 1-1 kép rólatok! (Rólunk csak véletlen, ha van. Nem szereti, ha fotózzák! :( )

Krisz írta...

Milyen jó hogy ennyi közös fotótok van. Nekem már ottmegbukik egy ilyen oldal, hogy nincs igazán közös képünk. Ötletes, szép oldal! :)

Toni írta...

Szuper szépek lettetek! Gratu az évfordulóhoz, meg a klassz pasihoz! Még sokszor ennyit!