2011. május 5., csütörtök

Lila és kreatív

Ma ezt kaptam Erkától. És nekem továbbra is jólesnek ezek a díjak :)
És Erkától különösen azért, mert ha valaki kreatív, hát ő igazán az! Süt, főz, varr, szab, hintaállványt gyárt pocakosan, és szupi hagyományosokat gyárt, és igaz hite ellenére néha sikeresen bepróbálkozik a digivel is. Szerintem igazán sokszínű lány, és annyi felkiáltójelet használ a blogján, mint mindannyian együtt sem, amitől mindig az az érzésem támad, hogy végre, egy igazán boldog ember!!!!!! Szóval nagyon köszi Erka!


Tíz dolog, amit szeretek és továbbadás azoknak, akiknek akarom, ez a dolog vele :)

Szeretek scrapbookozni (jaj de elcsépelt, naná, hogy szeretek, különben nem lenne a fenekem ehhez a kemény konyhaszékhez szegezve órákon át :))))

Szeretek vezetni, de a hosszútáv nem az esetem.

Szeretek színházba menni, és a legközelebb a zenés műfaj áll a szívemhez- utolsó élményem Hegedűs a háztetőn, Vígszínház, jeltolmácsolt előadás, váó......

Szeretem, ha szeretnek.- sajnos ez a gyengeségem, jól elárultam magam, nem tudom elviselni, ha valaki nem kedvel...az inkább menjen arrébb, én is elkerülöm őt. Mindig törekszem arra, hogy megkedveltessem magam.

Szeretek a telken lenni, és semmit csinálni, vagy leülni a tópartra és nézni a vizet.

Szeretem a kávét, literszámra, cukor nélkül, sok tejjel, de hát, aki olvas, annak már ez sem újdonság.:)

Szeretem a lila színt...de volt már sokféle korszakom. Legjobban álló színek nekem a piros és az égszínkék.

Szeretek hamar elkészülni, bárhová is megyek...eredetileg asszem fiú lettem volna, csak valahol a végén gondoltam meg magam :) Épp ezért nálam 3 percig tart a full smink :)

Szeretem a tengert.

Szeretek utazni és világot látni (hálisten megadatik)....inkább imádom, mint szeretem az utazást. Közeljövőbeli terveim Párizs, Loire-völgy, Versailles és valaha szeretnék eljutni Mexikóba és Kubába. Jordániába mindenképpen vissza fogok menni! Gyönyörű, és nekem tetszik az arab kultúra....


És akkor most, akiknek adni szeretném: Toni (neki már adtam egy díjat, de tudjátok, annyit röhögni és sírni, amit az ő történetein, írásain tudok, még sehol máshol nem kaptam meg. Margó - ő meg szerintem halmozottan kapja a díjakat...mert valahogy annyira drága, annyira szívből-szívnek-szívhez szóló, törődő, mintha mindannyiunk Anyukája, kebelbéli jó barátja, testvére volna. Köszönöm. Kreatívhit...egyszerűen szeretem, ahogyan látja és láttatja a dolgokat és nagyon jól esik, ahogyan látom, követi az eseményeket, mert mindig van néhány kedves szava az emberekhez. Évadrága, Te drága, elkápráztató Rékusos és nem Rékusos oldalaidért, mennyei képköltőnő vagy!!!! Blissz, hogy tegye az új blogjára, mert van ám neki! Ő meg valódi szépirodalmi hősnő, csak eddig jól titkolta! Csodásan ír, nekem tetszik! És legyen neki egy kis biztatás, hogy írjon még sokat, sokat, sokat! Treza, nem tudom, csak mert olyan jó vele csacsogni, mert odafigyel rám és mindenki másra, és legmélyebb tiszteletem iránta, olyan távolbéli lelkitársféle érzetem van vele kapcsolatban.
No, most ennyi, mert osztán legközelebb nem lesz kinek adjam :)))))


És ha már bevallottam a lila szín iránti szerelmemet, bemutatom a kislány a zongorán állt :)), vagyis egy újabb anyáknapos képet, amit szintén csipkéztem, és egy újfajta technikát próbáltam ki rajta, amit eddig még nem, ez pedig a tükörkép gyártmányozása. Még nem tökéletes, de elsőre nem rossz. Anyu és Oli az anyáknapi köszöntés után.



Bettiescrap_chirping paper, orgona_DC collab_espritpoudre, Wa Gigi, Csipke Krisssz

7 megjegyzés:

evadraga írta...

:)) Köszönöm!!!
Nagyon jólesik, hogy rám is gondoltál, büszkén fogom kitenni a díjat! És köszönöm a szavaidat, nem csak a mostaniakat, hanem azt a sokat, amit már eddig is kaptam Tőled! :)
Gyönyörű lett szerintem az anyák napi oldalad, imádom a főszereplők kedves mosolyát!! :)

Toni írta...

Már azt hittem nem szeretsz :) Aztán most derül,hogy mennyire!!!! Én is imádok hozzád járni és belefeledkezni a vége-hossza nincs sztorizásodba, a nagyon extrás gólyás oldalaidba! Köszönöm a megemlékezést pakolom is kifele!
Ps: A tükröződős meg pazarságos!!!

Blissz írta...

Ó Gólya!!!! Köszönöm neked ezt a csodás reggelt amit a bejegyzésed okozott!!!!!! Nagyon köszönöm szépen a díjat, ki is biggyesztem a blogomra. Hamarosan olvashatod a történet folytatását.
Nagyon szép az oldalad, olyan mint egy anyák napi csokor orgonából. Nagyon szeretem amit csinálsz! Kívánok még neked sok-sok ilyen díjat! Szép napot!

Era85 írta...

Nagyon szépen köszönöm a kedves szavaidat! A sok ! jelet, mint személyes ismertetőmön jót vigyorogtam! De ez van! Azt legalább ismerem!!! :))) A smile-kkal hadilábon állok! :)

Era85 írta...

Egyszerűen nem tudom abbahagyni a nevetést, vigyorgást! Igazán jól kiismertél!!! :)))

treza írta...

Itt is köszönöm, kedves távolbéli LelkiTársam! Most agyalhatok a 10 szeretemen... :)

kreatívhit írta...

Köszönöm szépen a méltatásodat és hogy a díj továbbadásánál rám is gondoltál.Mivel tudom hogy szívből osztottad így mélyebb örömmel fogadtam.