2011. május 7., szombat

Két oldal

Tegnap eljátszadoztam még a csipke-gondolattal és ez a kis mesejáték lett belőle. Mivel nem stílusom a fantasy világa, csak csodálója vagyok, önmagamtól már ez is annak számít :))))

A háttér Azur Boystory-jából van, a wa NBeaudreau_HDC_addon, a háttér Budapest fotó saját, a Csipke-repülőszőnyeg alapja Krisssz csipkéje.


Ma pedig ezen a szent iNSD napon vajmi kevés időt kaptam scrappelni, mert délelőtt futófesztiváloztunk, este pedig Dumaszínházba megyünk a férjemmel és barátainkkal, végre egy kis kikapcsolódás "kettesben", mármint gyerkőc nélkül. Erről jut eszembe, jövő csütörtök-pénteken kétnaposon lesz a gyerek! :)
Apuska beállította az új gépünket, szép, jó, csendes és gyors, de olyan nehezen igazodom el rajta, hogy ihaj, mivel új a windóz és a fotósoppom is CS5 lett!!!! CS3-ból! Ami szép és jó, de még erőst szoknom kell az új lehetőségeket!
Na új géppel, és új PS-pal, valamint a futófesztivál emlékével és a SB.hu-s iNSD collab freebie készlettel ezt hoztam gyorsan össze, amíg a fiúk aludtak:

INSD collab SB.HU: Altalena papír, keret és zászlósor, Sabee címke,
Litabells_schooldaze dátumcímke


A futófesztivál itt Újpesten már nem is tudom mióta megy, szóval eléggé hagyományosnak mondható. Minden évben 2 alkalommal rendezik meg, ez intézmények közötti és nem egyéni futóverseny. (meg kerékpárosverseny is) Aki legtöbbet nevez (összlétszám/résztvevő arányban) azok az intézmények komolyabb összegű sportszer vásárlási utalványt kapnak. 500 Ft a nevezés és ezért minden nevező kap pólót, üdítőt és egy tombolajegyet. Sajnos idén nem nyertünk :(, mármint a tombolán, a versenyen nem tudom hol végeztünk, mert azt a két verseny összpontja alapján állapítják meg.

A fotóapparátom végképp kezdi bemondani az unalmast- már természetes fényben is irgalmatlan minőséget tud produkálni :(((, vinnem kell reparéba, de egyébként is készülök egy szappantartónál komolyabbat venni. Remélem a szülinapomra összejön :)
Na, megyek hajatmosni, hogy szíp legyek a kiruccanásra :)
További szép hétvégét és szuper scrappeléseket!
G.

6 megjegyzés:

treza írta...

Uhhh, Mamma, jó sűrű nap és 2 frankó oldal is belefért! A varázscsipketerítőstől odavagyok! És köszönöm a lila és kreatívat! Pussz, gyönyörűen belőtt séróval rötyögj ma este helyettem is!

Era85 írta...

Gyönyörűek lettek! Az én szívem csücske is a csipketerítős!!!

Margó írta...

... és már megint!! Imádom - és biztos, hogy csak Neked jut eszedbe a csipke repülő szőnyeg! Szenzációs, gyönyörű, kedves!!!!
A futáshoz ezentúl a háttérből mindig szurkolok!! Nekem már csak ez megy!!!
Biztos, hogy sikerült a szép frizura és jól sikerült a kiruccanás:-))
Szívből köszönöm a "lila és kreatívat"! Nagyon jól esik, sőt igazán boldoggá tettél, hogy így gondolsz rám:-)))))) KÖSZÖNÖM""

Krisz írta...

Annyira jó ez a szőnyeg én is kérek egyet... Nagyon öteltes! :)

Rita(006) írta...

Micsoda ötlet a varázsszőnyeges oldalad! Bűdületesen jól oldottad meg! Imádom!

Lili'sMother írta...

Nagyon klassz lett ez a kékesített kép, és jó ötlet volt háttérnek berakni.