2011. május 8., vasárnap

Kaptam és készítettem az iNSD alkalmából

Két kedves scraptársam is megörvendeztetett egy- egy oldallal, aminek szívből örültem. Nagyon jól esett, hogy gondoltak rám és még idejüket is áldozták miattam egy-egy oldal erejéig.
Mutatnám is gyorsan a két oldalt, ezt Évadrága küldte:


Ezt pedig Margótól kaptam, amiben még az is különleges pluszban, hogy az én készletemet használta a megvalósításhoz:)


Köszönöm szépen Mindkettőtöknek!!!!!

Ma a sb.hu-n játszottam kettőt a scrapbook szülinapján. Az egyik oldalamat a megakit felhasználásával készítettem, ami szerintem elképesztően jó lett. Ma végigszaladtam néhány külföldi oldal collabjain és közelébe sem jöttek ennek, így ezúton is szeretném megköszönni a készítőknek ezt az ötletrohamos készletet és természetesen gratulálni hozzá. A feladat az volt, hogy csak a készlet elemeit használhatjuk az oldalhoz és a színezésen kívül bármit tehetünk vele. Én csak egy egyszerű kis oldalt szerkesztettem, amiben azt akartam megfogalmazni, hogy én arra használom a scrapbookot legfőképpen, hogy hosszasan konzerváljam az emlékeinket.
Íme:

(Scrapbook.hu_iNSD_collab_2011)


A másik kihívás, amin részt vettem a hagyományosból digit vagy digiből hagyományosat... A tesóm kislányának ezt a fotóját már régen szerettem volna oldalba tenni, úgyhogy ehhez a fotóhoz választottam a hagyományost, Rita oldalát, amely ez:


 És ez lett az enyém:
Felhasználtam a hugom kiscsajszijának gyönyörű alvós fotóját,Glitter Swirl_Didó insd collab, Papírba mosott swirl Icka_goodmorning sunshine, papírok Sue Cummings, összes egyéb elemek Friendlyscrap különböző készleteiből, wa Cristaly

5 megjegyzés:

Rita(006) írta...

Ajaj, lemaradtam, de remélem még nem késő: BOLDOGSÁGOS Névnapot kívánok Neked!
Az oldalaidat meghint imádom; finomak, hangulatosak, szemetgyönyörködtetőek!

Margó írta...

Gólyácska, jó itt lenni Nálad, mert állandóan csak ámulok, bámulok!!! ... amíg én éjjel azon törtem a fejem, hogy mit hogyan is készítsek a kihívásokhoz, Te már két gyönyörűséget meg is alkottál. A megakit-es: imádom ezeket a színeket, a fotót és jaj, az idézetet!!!! A második is TÖKÉLETES!!! Rita gyönyörű oldala méltó párt kapott!!
Egyébként már a MAGNÓLIA-nál is megállapítottam, hogy méltán vagyok elfogult a magyar dizájnerekkel - a külföldiek meg sem közelítik ezt a színvonalat!!! Én ezért kezdek mindig magyar szkreppeseknél:-)))

kreatívhit írta...

Az ajándékok és az általad készített oldalak is nagyon tetszenek.Szép hétvégét nektek és utólag is Boldog Névnapot!A Hagymából digi oldalad telitalálat.

Krisz írta...

Fogadd utólagos jókívánságaimat! Szupik az oldalak! :)

Blissz írta...

Nagyon gyönyörű az oldalad! Az alvós oldal szinte ikertestvére az eredetinek. A megakites pedig visszaadja mindazt amit ki akartál fejezni! Utólag boldog névnapot! :D