2011. május 22., vasárnap

Jippié!

Jelentem kész van a 23 népies jellegű zsákszoknya 13 darab vagy 14 (?) párta. Azért csak ennyi, mert 10 szoknya kékfestő, 13 meg pirosfestő, és egyelőre csak a piros anyagból volt annyi maradék, hogy elkészüljenek belőle a szoknyához illő párták. Már csak gumit kell húzzak a szoknyákba. Meg felszalagozni a pártákat.

Nos, nem kicsit vagyok elmaradva a scrappel, meg a blogolással is. Legfrissebb a cewe kép egymásnak játék végeredménye (puszi az ötletért és a kihívásért Bee-nek!), amelyen Eagleszem Anikótól kaptam egy szuperszónikus oldalt Olivérről, nevezetesen ezt:


Most megmutatom a fotót, amit Anikónak küldtem :)


Agyagozott a kis Kincs a pázmándi csoportkirándulásukon. Na, ebből én sosem gondoltam volna ki egy konyhai jelenetet, de imádom!!!!!!!

Én Elinnori gyönyörű kiscsajsziját faragtam oldalba a csodás égővörös hajzatával, Nóra kérése volt, hogy a Rainbow Moments to remember készletét használjam, ha lehet, és hát miért ne lehetett volna. Nóra szeme rettenet jól érzékelte, hogy ez a készlet mennyire passzentos Lili és a fotók színeihez. Az első oldalammal nem voltam megelégedve, így készítettem még egyet, vagyis kettőt összesen. (bevallom nagyon kevés az időm most, de ezt a játékot nem akartam kihagyni, szóval, mostanság az oldalaim rapidban készülnek, talán ezért is nem tudtam megelégedni az előő verzióval. Inkább csinálok újat, minthogy egynek újból nekiálljak, akkor csak idegesítem magamat...)

Ez a két oldal született sorrendben. Nekem a második jobban tetszik, Nóri az elsőt favorizálta inkább.



Mindenkitől elnézést, megbámultam a csodás oldalakat, amiket egymásnak készítettetek, de sajnos nincs időm most a kommentekre, de összességében mondhatom, elképesztő, hogy mindegyik mennyire jól sikerült. Mit tesz egy kis adrenalin, nem? ;P
Ha esetleg a héten eltűnnék, tudjátok, nem evett meg a nagy-zöld-timievő szörnyeteg, csak éppen asszonykórust próbálok, Colgate Timit stúdiózok fel, vagy szóróajándékot gyártok a gyereknapra, eseteleg az 500 darab pónilovaglós, elektromos kisautós, meg mittommilyen kupont scrappelem és nyomtatom és laminálom :), esetleg ezeknek az egyvelegét, vagy évet zárok a gyerekekkel, meg megnézem, ahogy fiacskám zárja az évet, meg ilyesmi. (meg a háttérben a CT- feladatokat dolgozgatom).

Ha véletlenül mégis megjelennék itt, az csakis a csodának köszönhető és valószínűleg a tudathasadásos másik felem műveli, nem én.
Szép hetet Mindannyiótoknak!

4 megjegyzés:

Lili'sMother írta...

És akkor még nem is tudtam, hogy Kata készletében ilyen színek vannak!!! Csak ragaszkodtam Katához ;) "Mert szeretem"
Azért tetszik az első, mert pakolósabb....
Köszi-puszi itt is!
Kellemes hetet neked! :P

beedee írta...

Mindkét oldal nagyon tuti, de nekem is az első tetszik jobban. Ez viszont csak azt bizonyítja, hogy mennyire nem vagyunk egyformák! És az jó!

Toni írta...

nagyon jippi minden! Rólad meg nem először állapítom meg, hogy turbó üzemmódban élsz!

szrjudit írta...

Kitartás, kivárjuk míg jössz, jót nevettem a bejegyzésed végén. Az oldalaid ezek a színek, annyira jók, én is az elsőre szavazok, nem mintha kéne szavazni :D, de a második Gólyásabb ;)