2011. május 18., szerda

Ha véletlenül valakinek...

...hiányoznék :))), jelentem nem tűntem el. Scrapcsömöröm van (nem hittem, hogy ezt valaha kimondom), de közben mégis csinálgatok ezt-azt, pl. a holnapi házassági évfordulónkra, meg a kolléganőm búcsúztatására...mert sajnos el kell mennie, lejárt a szerződése. Nagyon sajnálom, mert ő az eddigi legeslegjobban hozzám passzoló váltótársam...kicsit meg is vagyok borulva emiatt. Pedig csak 4 hónapja dolgozunk együtt....
Aztán jövő pénteken évzárónk van, és szombaton egész napos gyereknap.Utóbbi nyilvános és ingyenes esemény, ha arra jártok, gyertek be és keressetek meg!10-18ig ott vagyok. Ha nem kell keresnetek és épp a színpad közepén vagyok, figyeljétek az Aradi asszonykórust, az asszonyok egyenjogúságában a dámákat, Colgate Timi mizu átiratát és még mittomén mibe nem szerepelek....szóval ilyenkor gyagyásra vagyunk szétesve a próbák, és a hozzávalók, jelmezek stb. összeszedése miatt, mert mint jó úttörők igyekszünk mindent az utolsó pillanatra hagyni :)))) Hétvégén pl. 23 db egyenszoknyát fogok varrni az asszonykórusnak. (lesz még pónilovaglás, légvár, bohócműsor, vígszínházi művészek előadása, meg szuper büfé, tombola, zsákbacica, elektromos autók, rendőrbemutató is asszem (néha tűzoltó van- mikor mit sikerül szülőből beszereznünk :))), szóval minden mi szemszájnakingere mínusz a vattacukor fagyi nyalóka...ezeket otthonról kell hozni. Ja, pedig vattacukor lehet, hogy mégis lesz... De fincsi büfé van zsíroskenyérrel, sütivel, kávéval, üdcsivel, virslivel, miegyébbel.)
Úgyhogy júni egy előtt komolyabbat ne várjatok tőlem. Addig is olvasok mindenkit, ha nem is írok.
SzrJudit, és Bee bocsi, de ennek fényében a mesekönyv is késni fog, ezer millió sorry!!!!
Mindenkinek szép napokat!

9 megjegyzés:

Florci írta...

Gólyám, átirathatom a Radi oviba a gyerekeket?? Basszus itt annyira nem képes a 8 ónéni, h leüljön és legalább valami ötletük legyen! "Majd kimegyünk a teraszra, fűzünk gyöngyöt meg kifestjük a gyerekeket!" (mint minden évben... boráááfff)
Szóval én nektek adom az év ovija kitüntetést!! puszik!

Unknown írta...

1000 fokon égsz attól függetlenül, hogy nem szkreppelsz :) Nálunk is ovinap lesz a jövő szombaton. Ennyi mindennel nem készülnek, de lesz tornabemutató, bábszínház, zsákbamacska és egyéb játékszerző akciók, arcfestés, ugrálóvár. Jó buli szokott lenni nálunk is :)

Unknown írta...

Bocsi, Osli voltam :)))

eagleszem írta...

Szia! Mr. Random engem sorsolt neked! :) Várom a képet tőled! :)

Era85 írta...

Semmi gond, ha nem jelentkezel! Nekem is csömöröm van! :)

Én is oda akarom íratni a gyereket hozzátok!!!! .... Hajrá, kitartás, az erő legyen veled, vagy sok egyéb más! :))) Kíváncsi vagyok, milyen a buli. Ugye leírod??? Esz a penész rendesen! Annyira,de annyira kíváncsi vagyok!

Krisz írta...

Úgy látom a tavasz többünkre ilyen hatással van! Szívesen átnéznék, de nálunk is lesz rendezvény. Talán majd máskor! JÓ szórakozást! :)

Gólya írta...

Sajnos az új évre már a létszámunk betelt, de jövőre jöhettek :)))beprotezsálok bárkit! :)

Margó írta...

Nem csak a scrap-ért lehet Téged csodálni:-))))) Csodállak!!:-)

Toni írta...

Nincs csömöröd, csak úgy csinálsz! Ismerlek, a szemed nem áll jól!!!! pusza! :)