2011. április 3., vasárnap

Vasárnapi ez meg az és 13/52

Ma elég sokat haladtam, kitűztem egy célt, és el akartam érni, sikerült.
Ma Orsi által adott korábbi készletekkel dolgoztam zömében.
Mivel már alig látom a monitort, szeretném "csak" a képeket bemutatni:

Mackószerelem: (OsDesign_TeddyBearLove)




Tavasz a javából: Képek tegnap készültek Gárdonyban, egy üres, kerítés nélküli telken, amit szó szerint beborított az ibolya, isteni látvány volt! Arról nem is beszélve, milyen csodaszép hófehét csigaházakat találtunk ugyanitt! (OsDesign_ IHaveASpringFever) 





Az SD áprilisi BnB Orsira eső része egy gyönyörű kékfestő mintákat utánzó papírkészlet és egy vintage tavaszi papír ill. elemkészlet, melyekből ez lett. A kékfestő mintázat miatt nekem azonnal az őszi szentendrei kirándulásunk jutott az eszembe. Mármint Skanzen=népi hagyományok=ősi mesterségek=kékfestő=Orsi papírcsomagja. Most aztán jól levezettem az analógiámat!(mint Besenyőék lánya) :)))

A készletek előkéje:

És végül, de nem utolsó sorban a heti 52. Vagyis az 52/13. Kitaláltam a wa-hoz, hogy mi legyen, aztán megcsináltam a fotóból az OOB-t. Eztán láttam, hogy jujj, már 3/4 10, futás megnézni a feladatot a cewén, hisz ma megint videoscrap volt. Igaz, én csak a fórumon tudom megnézni, hogy mi a feladat, de lehet, hogy jobb is, mert ilyen öreg este már nem tudok kétfelé koncentrálni, hátmég három... Szóval úgy döntöttem, lesz, ami lesz, összevonom a két feladatot, az 52-st, meg a videoscrap-et, ahol ma ezeknek a kitételeknek kellett megfelelni:
1. Fekete-fehér fotó
2. valami piros
3. gomb
4. virág
5. fény normál vagy átvitt értelemben ( akár naptej is lehet)
6. színes fotó is legyen
7. valami elbújtatva, ami épp csak kilóg
8. nyíl is legyen rajta
9. az egyik kép nagy legyen.

 Így aztán ez lett (fény a ff fotón lett eszközölve):


Most pedig futok az ágyba, holnap remekbeszabott nevelés nélküli munkanapunk lesz, ami hosszú, unalmas és értekezletes...:OOOO
(az imént megfogant az ötletem Kreatívhit reklámos kihívására is, csak nehogy holnapig elfelejtsem :))))

3 megjegyzés:

kreatívhit írta...

Klassz termés :)

Osli írta...

Jó kis oldalak. A kedvencem a Skanzenes, de a Cewés is nagyon jó lett!

do írta...

Marhára le vagyok maradva, úgy mindennel, a blogolvasással is :( Mennyire csúcs oldalakat mutogatok te itten! Aztaaa! Nem is tudnék válogatni, mind tetszik!!! Na, jó a genetikusan öröklődőn fel röhögtem, vannak ilyenek nálunk is :D