2011. április 28., csütörtök

Anyám tyúkja

Ha hamarabb nálam lett volna a scanner, meg ez a halom-kupac régi kép, ami elfoglalja a fél szobát :), akkor még a költészet hetére is befértem volna ezzel az oldallal :))))
Ezt most csak úgy, saját szórakoztatásomra csináltam, meg azért, mert Icka készlete még mindig hagyott bennem űrt, abban az értelemben, hogy nem használtam fel belőle mindent, amit eddig szerettem volna.
Ez most Doodle Design Spring, easter, bloome és a goodmorningsunshine készleteiből alkottam, anyukám van a képen és tényleg volt egy tyúkja!(időszalagon kb. '56-ra tippelek) Asszem még kispipiként kapta, és aztán növekedtek együtt, és állítólag olyan jó barátok voltak, hogy a képen látható módon húzta-vonta, HINTÁBA ÜLTETTE! és a tyúk mindent eltűrt!
A sztori végét nem ismerem, de gondolom leves. :) Vagy rántott.

Kép:

3 megjegyzés:

Margó írta...

Ma megint mosollyal alszom el!! Én is imádom ezt a tyúkot, lehet, hogy anyukád tyúkjának a reinkarnációja!!! Jobban járna így, mert nem menne a levesbe:-))))

icka írta...

na ne, ezt a tyúkot én is imádom így, ahogy huncut módon kikukucskál onnan!!!! és hogy még tyúkos képet is találtál hozzá!
nagyon klassz lett az elrendezés, ügyes vagy!!!

Toni írta...

Azt-paszta! Nagyon mézi!
Ps: nekem is volt kedvenc csirkém a mamánál. Fehéres, kendermagos. A pesti uncsimmal elneveztük Kedinek. Kettőt találhatsz kiből lett a bucsúvacsora :)