2011. április 25., hétfő

16/52 és gyerekszáj

A kicsi sógórnőm hó elején töltötte be a 20. életévét. Kértem, hogy küldjön egy képet, amit megscrappelek neki, de nem küldött...még. Most az "extraordinary" szóról valahogy ő jutott eszembe, ez volt a heti téma az 52 Inspirations-nél. Dóri tényleg különleges lány. Nem elég, hogy szép, de még okos is, eléggé kitűnő tanuló, mióta csak ismerem, és játszi könnyedséggel veszi az akadályokat. Többszörös világbajnok szteppes és felsorolni sem tudnám (de lehet, hogy már ő sem), hogy miféle, mennyiféle díjakat gyűjtött be stepp, akrobatikus rock&roll, és még ki tudja hány táncstílusban. Még csak most fog érettségizni, de már tavaly megszerezte a szakmájához szükséges tánctanári bizóját, és beszél vagy három nyelven, és mindeközben bulizik, és jól érzi magát. A fotóját a fb-ról "csentem", nekem nagyon tetszik rajta. Büszke vagyok rája!!! És csodálom őt!

week 16 /52 Inspirations by Sue cumming and Vicki Stegall, és Basic alphabets

A másik oldal, amit hoztam ma, az a kisfiam múltkorában elejtett gyerekszája...van belőle pár, de ez most nekem oldalra kívánkozott. A húgom már jót röhögött rajta :)

Papírok: week 16/52 Insp. by SC and VS, Ányi varrása a TFON blogtranből, Motkány a deviantartról jött, 
jégkockát is onnan csentem fotó formában, és csináltam belőle elemet magamnak.


További szépséges Húsvétot mindenkinek!

4 megjegyzés:

kreatívhit írta...

Az első egy kellemes a második egy kedves oldal.
Tetszenek.

Krisz írta...

Szupi lett! Az elősnél nagyon bejön a fotó keretezése és az alakítása! :)

Margó írta...

Hova lett a tegnap éjjeli bejegyzésem:-( Olyasmit írtam, hogy méltán büszkék lehettek Dórira, meg hogy biztos örülni fog az oldalnak és a bejegyzésednek. ... és azt is írtam, hogy remélem szépen írogatod Oli beszólásait, bár ha ebben Rád hasonlít, nehéz dolgod lesz ebben, naponta kell a naplót vezetnek, hehehe:-)))))

Toni írta...

Vertem az asztalt! Hiába, mi már verjük a retro kategóriát!