2011. március 7., hétfő

Utolsó esély...

...holnap reggel 8-kor záróra van a játékomon! Ha valakit esetleg még érdekel, ne szalassza el az alkalmat! Aki eddig tippelt, tippelhet nyugodtan új kört! :) Több tipp=nagyobb esély :)

Most csak benéztem, s a lapiról írok, a képeim a nagy gépen vannak...ja, de a cewéről és a cool-ról is át tudom hozni, szupi, akkor mégiscsak láthatjátok...már csak hogyha kíváncsiak vagytok :)
Mai  terápiás képem friss, tegnap este készült fotókkal a CSD template challenge-re készült.
Ő az:

Készült Kakleidesign template-jével és perduargift készletével, 
createdbyJill lovelovelove és inspiration készleteinek felhasználásával


Még a múlt heti cewés kihívásra készültem plusz egy kiscellis oldallal. Igazándiból elég sok jól sikerült fotóm lett, nem is ilyennek indult az oldal, hanem egy kicsit a humorosabb végéről akartam megfogni, de aztán gondoltam nem viccelem el :)
(Aputól ma kaptam meg az ő fotóit, amiket a fotósétán készített, hát abból még fogok egy oldalt készíteni, csak legyen rá időm!!!!)

Ez lett végül:
Szalag : Corina Nielsen_DSD
kapocs Krisssz
font: TM first fleet
Saját háttér és textúra

 És végül, de nem utolsó sorban, megizzasztottam magam Osli második heti készletével, de nem bántam, mert azért egészen jó oldal lett belőle.

Szeretem az eljegyzésünk estéjén készült fotóinkat. Pedig csak saját magunkat fotózgattuk. De tény, ha eddig még nem meséltem volna, hogy nekem olyan eljegyzésem volt, amiről sokan csak álmodoznak. Portugáliában nyaraltunk, immár vagy 7 és fél éve jártunk együtt és több éve együtt is éltünk ekkor, mire Apácska rávette magát, hogy egy laza mozdulattal, a nyaralás utolsó estéjén megkérje a kacsóm. Mindezt úgy képzeljétek el, hogy holdfényes, mezítlábas, homokban sétálós, óceánpartos jelenet volt... azt hiszem nem is igent mondtam, hanem "naná"-t vagy vmi ilyesmit, mert már olyan régen vártam a momentumra, hogy ott és akkor végképp nem számítottam rá. A parton éjjeli pecázó helyiek meg jót kacagtak a nagy romantikus jelenetünkön :)...jaj, visszagondolok és most is ráz a hideg a gyönyörűségtől!!!

Kép Osli Romance készletével készült...



Mára ennyit, reggel jövök és sorsolok! Lehet körmöt rágni! :)
Szép jó éjszakát!!!!

3 megjegyzés:

Toni írta...

Te, ez jobb volt mind Danielle Steel (ha így írja a nevét)! Oda-visznya romantikus!

Florci írta...

júúúúj, nem elég, h ilyen jóképű? :D
kiscelliek jók lettek, mondjuk egyáltalán nem viccesek. :)

Osli írta...

Tiszta libabőrös lettem a történettől. Micsoda szerencsés nő vagy te ezzel a pasival :) Még sok együtt töltött évet kívánok nektek és azt, hogy az aranylakodalmatok is hasonlóan romantikusan teljen :))))