2011. március 27., vasárnap

Mindjárt 30...JÁTÉK :)

Sajnos ez nem az éveim száma...ezen már túl vagyok. :P
29-re növekedett a követőim száma. Köszönöm, hogy figyelitek a blogot, és együtt örültök, szomorkodtok velem, kommenteltek, támogattok.
A blogtrainhez rengeteg mindent készítettem, és igen, Apa eléggé morgott néha, de azért igyekeztem olyankor alkotni, amikor gyerkőc aludt, vagy este, amikor már megint aludt, vagy meló és suli közt, amikor az oviban volt.
Csináltam csomó mindent, ami végül nem került bele a vagonba. Janka javaslatára végzek rajtuk egy színcserét, egy új színskálát választottam ehhez, ezt....:

A színek: aranyokker, capucchino, gesztenye, répa, napraforgó, mimóza, delfin, kvarc és tej - ezt csak azért írtam le, mert nekem tetszik :))))


                    
 A színbögrecsaládot a színtan.hu  oldalán állítottam össze.

....és összeraktam belőle egy kis készletkét. :)
Mi köze ennek a 30-hoz. A 30. követő viheti ezt a kis készletet, akinek pedig még van kedve játszani velem és hagy itt egy kis kommentet, sorsolás útján megnyerheti. Lesz benne 3-4 papír- az is lehet, hogy több- és néhány kis elem, meg wa-k, maszkok.
Sorsolás április 5-én, kedden, reggel 8-kor, vagyis ez a határidő, s ekkor lezárom a "szavazást", mint Buci bá a két mappájával :) , a sorsolást 8-10 óra közt fogjuk elkövetni Random Rudival édes kettesben :)
Várlak Titeket játszani! :)
(mégiscsak hamarabb lesz, mint a blogtrain, amit már én is halálosan várok!)
Jó éjt, és szép hetet Nektek!!!

13 megjegyzés:

treza írta...

Nohát, kicsikét kiesek a dolgok folyásából és máris blogtrain...és mekkora készletet teszel bele (meglestem a vonatkozó bejegyzést is)! Lesek, mint a luki nyúl :)
És igen, szeretem a meglepetéseket és szeretném megnyerni; ha már 30. nem lehetek...

Florci írta...

ejha, de belejöttél Gólyácskám! Itt a tavasz, kelepelnek a kávéscsészék?? :) maszkok, wa-k, hm, hm, jöhet!!!

Florci írta...

és hát úgy látom, a 30. követőd is meglett! :D

Gólya írta...

Csak erre vártál, igaz? :))))))
Szolgálati titok, még nem jutottam a végére az átszínezésnek, így kérek annyi előnyt, amennyit nem szégyellek, de legkésőbb 5-én a másik nyertessel együtt megkapod, rendi? Puszika! És gratula! :), és Uff: majd kérek emilkontaktot ide: keleplokukucgömailpöttykom.

Unknown írta...

A 30. már nem lehetek (hiszen már régebben követlek), de nyerni még nyerhetek, nem? Bár nekem sosem kedvez a szerencse, hát még Random bácsi, de azért eltökélten próbálkozom!

evadraga írta...

Én is próbálkozom! Imádom a kávéidat! :DD
Hm, tetszik a színskála!!!! Még nem volt ilyen korszakom! :DDD

Era85 írta...

Gólya, leesett az állam!!! Miket alkotsz, tervezel, míg nem járok erre???? Pedig csak 2 napot hagytam ki, kb???!!! :))))

Imádom a csészéidet! És végre nyerni is szeretnék, mert nekem se kedvez Fortuna - mostanság! :)

Krisz írta...

Ha egyszer egy üzlet beindul... Látom te is kedvet kaptál a tervezéshez. a játékot és a nyerés pedig nem hagyhatom kis, mivel már 30. nem lehetek! köszi! :)

Secima írta...

Én egész jóban vagyok Fortunával, örülnék a készletednek, ha megint kegyes lenne hozzám. :)

Minyu írta...

Énisénisénis. Jelentkezek :)))

Toni írta...

Pont ééén maradjak ki???? "Aztán mehetek vissza a balettba ugrálni?!" (macskafogó). Szóval jelentkeztem anya, még nincs áprili 5! Kösztem, hogy játszódol velem!

kreatívhit írta...

Már tuti hogy jókedved van úgyhogy csak azt írom maradjon is:))

Pertine írta...

Én méér nem írtam ide jelentkezek- integetek bejegyzést? Boldog 30-at! :))