2011. március 9., szerda

Jelbeszéd

A cewe kihívása ezen a héten Koncz Zsuzsa születésnapjára tiszteleg.
Bevallom töredelmesen, szánalmasan kevés dalát ismerem, és nem vagyok nagy rajongója.
De a cewés kihívásról még sosem maradtam le, és most sem akartam (azért Boldog Szülinapot a Művésznőnek is!), úgyhogy megnéztem a dalszövegeket. Megláttam, van ilyen, hogy Jelbeszéd, naná, hogy az kellett!
Oké, nagyon szenvedtem és küzdöttem a képpel, és mire kész lettem, és feltöltöttem a galeribe, már láttam, hogy Kovaxka megelőzött :))))
Sebaj, legalább van összehasonlítási alap. Más a stílusunk úgyis :)))
Na, az enyém végül is ez lett, blendingelésből és mosogatásból lassan valami különdíjra pályázhatok :)))))


Felhasználtam egy db Krisssz fotómaszkot, fotókat a gugliról, a baba-jelelős videonkból-kék pólóban én Smile)),
elemeket Sue Cummings 52 Inspirations Basics elements-ből.Nekem nem is tetszik annyira valamiért, de azért valahogy mégis. Meg nem tudnám mondani, hogy mi bajom vele.
Belemostam a baba-mama jelelős dvd-nknek az első pár képkockáját, ami a Minimax híradóban futott :))), híres vagyok ám!!! :)))
AMúgy, ahogy a fotókat keresgéltem, rájöttem, hogy a jelnyelv fotókon egyszerűen nem jön vissza, azt mozgásban kell látni. Így szinte csak gesztikulációnak hat egy képen...ezért is szenvedtem meg vele, mert hihetetlenül nem találtam megfelelő képeket hozzá....
Nos, ennyit erről, most elájulás, reggel koránkelés :)

1 megjegyzés:

Toni írta...

Én fekszem tőle: a háttértől, amit mögéje alkottál olyan misztikus lett a jelelésed, a képekről, amiket rátettél meg realitást kapott! Na, nekem összességében tetszik! (kigúvad a szemem, de akár Pennelopé Crúz is lehet abba a kék polóba :)