2011. március 14., hétfő

Áhított CT tagság... :)

Hamarabb, mint gondoltam. Nagyon örülök neki tényleg. Múltkor egy bejegyzésben pedzegettem már, na EZ NEM AZ - technikai okok miatt erről majd, ha aktuális lesz-, hanem egy másik :)
Bettiee keresett meg, hogy lenne e kedvem csatlakozni a team-jéhez és én örömmel mondtam igent. :)
És gyorsan (egy igen szép de kimerítő nap után) meg is alkottam az első CT munkámat (ezzel) a készlettel. A színei nagyon kedvemre valóak, és igazán szuper tavaszi!!! Már alig várom, hogy megoszthassam, de még nem jelent meg...
Holnap, ha lesz egy kicsi időm, akkor nekiveselkedem az Átlátszó mesének, melynek főszereplője Buborék hercegnő.:)
Sajna Apát eltiporták a squash edzésen, kicsit nehezen szedi a levegőt- még orvosnál is volt!, de semmije nincs eltörve szerencsére-, úgyhogy két napja én trenírozok Kistökivel, aki tök jó fej :)))).
Tegnap csaknem 3 órát fárasztotta magát a játszótéren, meg oda-vissza motorral (tőlünk 20 perc a legközelebbi játszótér, ami normális), ma pedig kirándultunk a telekre Anyummal hármasban.
Azt a kicsi szelet leszámítva isteni volt az idő!!! Megnéztük a határt, a felszántott földeket, meg a Velencei tavat is, naná! voltak sárkányreptető emberek a parton, meg pecások, vízityúkok hada a tavon, no, ezeket órákig el tudná nézegetni az én örökmozghó kisfiam! És egy szál nádtörekkel órákig elpecázgat. :)
Délután pedig Eni babát látogattunk, aki már énekel és táncol, és puszit ad, és kedden lesz másfél éves, és egy kis Tündérmogyi csajszi!!!
Reggel rápróbáltam Manócskámra az ősszel vígan hordott félcipőit, és mindet kinőtte, úgyhogy a kirándulást egy tíz perc alatt lezavart cipővásárlás előzte meg. :)

Képz máról:
szerintetek ezt meg fogom scrappelni? :)





5 megjegyzés:

kreatívhit írta...

Gratula a CT-hez!Emlékszem sqvash engem is hazarakott szépen.Nem is tartozik a kedvenceim közé:)

Puzsi írta...

Gratulálok a CT-tagsághoz! A fotót pedig, hát nem is tudom... de igen: biztosan meg fogod szkreppelni. Mert nagyon jó!

Era85 írta...

Örülök a ct tagságodhoz! És biztosan megscrappeled!!!

Válasz: Nem szoktam erőltetni, néha van hozzá kedvem. Ha van kihívás, akkor pl először ezzel próbálkozom, hátha összejön! :) Persze, ha a klt is megfelelő!!! Ha nem tetszik, akkor átgondolom, és ragasztok vagy hagyom a francba! :)

Blissz írta...

Gratulálok a CT-hez, még ha nem is az amiről régebben írtál. Az a fontos, hogy sikerült! Kíváncsian, sőt türelmetlenül várom az oldalad!

Bettieescrap írta...

Én is gratu a CT hez:))
És nagyon szép az el készült oldala de még várni kell rá:))
Nagyon szép a kisfiad