2011. március 30., szerda

Ablak a múltra

Múlt héten láttam először azt a fotósorozatot, ami alapján a héten Krisssz a CEWE kihívását hozta. Ablak a múltra. Igazándiból nem is olyan ördöngös feladat, mint aminek látszik. Találtam is néhány kedvenc helyemről képet a régmúltból, már csak az kellene, hogy el is jussak oda friss fotót készíteni. Addig is készítettem egyet netes fotókból, az Újpest és Rákospalota határán álló, immár használaton kívüli víztoronyról. 2003-ig működött, 1913-ban adták át. Nap, mint nap mellette jövök el, tövében van a bevásárló kp., és a piac és a játszótér, ahová járunk, szerves része a mindennapjainknak, egyben Újpest jelképe, és én szeretem. Minden reggel, amikor megyünk az oviba egy kicsit elgyönyörködöm benne, annyira jó, hogy van egy ilyen emlékművünk! :)

A képet az Ickától nyert készlettel készítettem (Doodle Designs_good morning sunshine), ami mellesleg igazán nagyon tetszik!!!! Biztosan elő fogom venni még sokszor!


A fotókat a gugliba beütögetve találtam, és rögest nekimentem az oldalnak.
Na, de amit ma kitaláltam (nagy "jókedvemben" terápiáztam: fejben scrappeléssel) és amihez egy zseniális régi fotót is találtam.... nyámmi, alig várom, hogy holnap fotózhassam hozzá a frisset! Úgyhogy fogok még jönni egy oldallal.

3 megjegyzés:

kreatívhit írta...

Várom a másikat is.

Krisz írta...

NAgyon szuper, ötletes oldal! :)

Margó írta...

Tetszik nagyon az ötleted, ahogy láttatod a régmúltat! ... és abból nem sülhet ki megint csak rossz dolog, ha pattant a szikra az agyacskádban - VÁROM az eredményt!:-)))