2011. február 16., szerda

Újabbak

Már megint sűrű az élet, lehet, hogy még le sem csillapodott az elmúlt bejegyzés óta a pörgés...
Nem beszélve róla, hogy az oviban kiütött a kollégák körében is az ilyen-olyan nyavalyakórság, én pl. ma 38 fokos lázzal nyomtam le fél 7-től fél hatig a napot...egyedül, mert a dadusomat hirtelen megműtötték, a váltóm pedig úgy nézett ki, hogy bárányhimlős lett, de szerencsére nem :)
Hú, ez nagyon kivett...
De azért sutyiba készítettem néhány oldalt, meg követem az eseményeket, csak a magamét nem annyira frissítettem, de most pótlom :)

A múltkor nyertem ezt a tuti kis csajos, my sweet nevű készletet ViolaMonitól, és ez az oldal egyfajta Valentin-napi kis cucc lett :) Nem pont olyan lett, mint amilyennek eredetileg elképzeltem, de nekem tetszik. Sőt, egyre jobban tetszik a pakolgatós stílus, bár még messze nem űzöm olyan szinten, mint a nagyok, de igyekszem fejlődni. A készítése igazából nekem kicsit unalmas, de a végeredmények mindig olyan csodaszépek! (ez utóbbit nem a saját munkáimra értettem, hanem a "nagyokéra".) :)))

No szóval ez ilyen lett. ViolaMoni_ My Sweet, és Bogyra Puzzle sablon.



Örök hálám Krisssznek az eheti cewés kihívásért, ami Valentin-napi kicsit, de hálistennek igazából mégsem az. Ugyanígy éreztem a Scrapbook.hu-n lévő "szeretet, gondoskodás..." kihívással is, boldog voltam, hogy nem "kell" csöpögős, szerelmetes oldalt készíteni. Most már végképp megnyugodott a lelkiösmeretem, ahogy a különféle blogokat olvasgatom, hogy nem én vagyok a defektes, hanem igazság szerint többen is hadilábon állnak ezzel a mondvacsinált-plázacentrikus "ünneppel". Sajnos a mi gyerekeinknek ez már ugyanúgy hozzá fog tartozni az életükhöz, mint a mienkhez anno április 4, vagy november 7 :)))
Lényeg, a lényeg, hogy nekem ne kelljen már piros plüss szivecskéket telefújnom parfümmel, hogy összemilkaszivecskecsokizva a kezemet megrázhassam a sziveket hullató "hógömböt", és aztán szexelő kisördögös boxeralsó és tűzpiros csipketanga közt kelljen válogatnom.
Na bocs, de most végképp kijött belőlem, mennyire utálom ezt az "ünnepet". Egyébként halloweennel ugyanígy vagyok. Jó hogy már Szt. Patrickot nem ünneplünk, vagy hálaadást!
Szóval a cewén e héten lehet szeretni bmit, de személyeket nem! És ez jó. Mert olyan dolga mindenkinek van, amit szeret, imád. Nekem az elsők közt van a tejeskávém, amiből bármennyit megiszom egy nap :)
Erről szól az oldalam most, de szeretnék még jönni mással is, s remélem lesz rá időm is.

A legtöbb felhasznált elem Friendlyscrap, a coffee, evening coffe és coffekit elnevezésű szettekből.
A vintage plakátok a netről guglizva, a kis fityegő óra és a fehér szivecske meg 
After Five Designs\R-23_AddOn_Freebie-



Az utolsó, amit most hoztam, az a szokásos Sue/Vicki 52 week/2011 Inspirations 6. hetije . Hát itt is a Valentin volt a téma (és még az hetedik heti is az _ brühühühü), nem is nagyon iparkodtam az oldalkészítéssel, és igazából kedvem sem volt hozzá, amíg rá nem jöttem, hogy ez a smúzolós fotó oldalra kéretőzik :) Oli szülinapján készült, a barátnőm kisebbik lánya van a képen, akit épp Oli köszönt az elmúlt szülinapja alkalmából. Az a véletlenek véletlene, ahogy a fiam a Réka vállát fogja, és a Réka pedig behunyja a szemét... mint a profik :))))
EZ lett... és itt el is köszönök mára, mindenkinek szép estét! Megyek gyógyulni- bár lehet, inkább a PS előtt gyógyulnék igazán :)))

 
Vicki Stegall week6/52 Inspirations/2011 és
  Feli:      
S4_AY paper AO4    
                                                                                                         


2 megjegyzés:

kreatívhit írta...

Pont tejeskávét iszogatok amikor e sorokat írom.:)
Klassz oldalak.

Margó írta...

Imádtam olvasni, végig nevettem, mármint a Valentin napos részt:-))) Még vársz néhány évet és a hálaadás is megérkezik:-))))

Nem lehetett könnyű napod, lázasan, egyedül a csöppekkel! Sajnos azt mondják várhatóan március végéig tart az influenza. No, most aztán jól megvigasztaltalak!

Az oldalaid szuperek!!! Bár Oli csókolózos képével jól félrevezettél:-)