2011. február 19., szombat

Merész tengerész

Sok minden eszembe jutott, hogy mit lehetne szeretni a  cewe eheti kihívására, de a világítótornyok eszembe sem jutottak, pedig eszméletlenül szeretem őket! Nem tudom, hogy mi az oka, de szerintem sokan vagyunk így vele. Legjobban a csíkosakat szeretem, nyilván van benne szerelem a forma szabályossága, a színek szabályossága és kontrasztja iránt. Még nem volt alkalmam belülről megkukucskálni egyet sem, de a száz éves kerettervben szerepel. Lényeg a lényeg, egy másik oldalt készültem készíteni, és ahhoz kerestem fotót, amikor szembejött egy világítótornyos fénykép, és akkor rájöttem, hogy azt fogom felhasználni, és még néhány másikat. Mert a világítótornyokat mindig, mindenhol lefotózom. Kilóban lehetne mérni a tornyos fotók számát.

Most épp a portugáliai nyaralásunkon "szerzett"-eket foglaltam képbe, mert ott igazán sokat sikerült filmre venni. Azért becsempésztem a háttérbe egy kis bibioneit is, ami nagyon csúnyácska volt szegény, elhagyatott, és dzsumbi volt a környezete is, úgyhogy azzal a kis légypiszokkal maszatoltam a legtovább. :)

Íme a kép:
Felhasználtam: Rainbow:Sziget freebie-jéből a hátteret,a csillagokat, kagylót, a keretet pedig iscraps_frame_me freejéből. 
És Pasko-tól a halacska és a kagyló elemeket ecsetesített verzióban (cool motto 8 challenge freebie)
Világítótorony pecsét a címben saját. Fontok: A Yummi Apology és Kissmekissmekissme
A fotókeret közepén körben a világítótornyok lelőhelyei olvashatók: Vilamoura, Vilamoura, Sagres, Szt. Vince fok.

2 megjegyzés:

kreatívhit írta...

A világítótornyokat én is nagyon kedvelem mind a különlegességük mind a funkcióik miatt.

Lili'sMother írta...

Hát én még egyet sem láttam "élőben". De az oldalad klassz, leginkább a háttered tetszik!