2011. február 9., szerda

Örömhír!!!!

Most nincs időm scrappelni, súlyosan sűrű a program az oviban és környékén :)
De, ezzel a kis hírrel mindenképp szeretnék bejelentkezni, mert engem nagyon, de nagyon boldoggá tett!!!!
Az Aranyvackor meseíró és illusztrátor pályázaton továbbjutók lettünk az illusztrátor párommal. Nem csoda, ha az ő munkáit tekintjük, de azért szerénytelenül megállapítom, az én meséim is imádnivalók :))))
Február 24-26-ig a Petőfi Irodalmi Múzeumban lesz a Kortárs Gyermekirodalmi napok, és ott lesz az egyik meseképünk kiállítva :)
Akkor és ott lesz a díjkiosztó is, ami egyelőre még nekünk pályázóknak is titi, hogy ki nyer és mit (3 fődíj van-pénzdíj- és sok kis különdíj, amit a különböző kiadók ítélnek oda...) Jaj, de izgulok!!!!!
Idecopy az emilt, amit kaptam (vagyis egy részét):

Kedves Pályázónk,

az Aranyvackor pályázat zsűrije meghozta a döntést, hogy kinek a pályázata került be a Petőfi Irodalmi Múzeumban rendezendő Kortárs Gyerekirodalmi Napok (2011. február 24-26., részletes program: www.mgyke.hu) keretében megnyíló kiállítás anyagai közé. Örömmel értesítem, hogy a zsűri alapján az Ön(ök) (Kele Tímea – Kovács Katalin, Szivárványosi mesék) pályázata is a legjobb, kiállításra kerülő alkotások között van.


Örüljetek velem!!!! :)
Mindenkinek egy nagy meleg ölelést küldök e jó hírrel a szívemben!


És mivel nem lehet még közzétenni a pályázati anyagot, vagyis sztem még nem illik, ezért aztán kaptok egy kis kukucskát és egy részletet a mesémből :))))
Február végén hozom majd a teljeset, ha van rá érdeklődő! :)
(a teljes mesekönyv 13 mesét tartalmaz)




És a részlet :

"Leszállt az éj, a kis fiókos sírdogálni kezdett magában: „Jaj, vajon mit vétettem, hogy így kell végeznem? Bizonyára a lomszedők a szeméttelepre visznek, jó fámból forgácsot, fűrészport készítenek majd macskaalomnak, hörcsögalomnak! Pedig mennyi szép évet töltöttem különböző helyeken! Mindig hűen szolgáltam gazdáimat: Mári nénit, majd Méri nénit, aztán Manci nénit, végül most ezt a hálátlan Miri nénit is! Tároltam fűszereket, lisztet, babot, gyerekek apró holmijait, szerelmes leveleket illatos szalaggal átkötve, csillogó ezüst evőeszközöket, értékes porcelánedényeket, aprópénzt, szárított levendulát, üveggolyókat, virágmagvakat, amelyek a tavaszi ültetésre vártak, kihullott tejfogakat, elsárgult fényképeket, ólomkatonákat, sőt, még titkos naplókat is, és még mi mindent, amire már senki sem emlékszik!” – addig-addig sírdogált, míg álomba sírta magát."


6 megjegyzés:

krisssz írta...

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓriási gratula!!! Ez fantasztikus:)))))

Blissz írta...

Gratulálok én is, és nagyon örülök, valamint nagyon kiváncsi vagyok a mesekönyvre!

Era85 írta...

Ez meseszép! Annyira örülök, hogy bejutottatok! Kíváncsian várom a mese többi részét is! És drukkolok, hogy nyerjetek!

Margó írta...

Ilyen hírre ébredni csodálatos!!!!!!!
Imádom azt, hogy "tehetség- és energiabomba" vagy!!!! Most pedig ilyen izgalomba hozol, hogy várhatom az eredményhirdetést! Azért, hogy még ennél is boldogabb lehess, mert szerintem, amit elértetek, az is csodálatos!!!
Nagyon várom és szerintem sokan várjuk a híreket és a könyveteket!!!!

kreatívhit írta...

Tovább a csúcsra :)

Toni írta...

Yippijé! Éljen az új Bartos Erika!!!! Remélem rövid időn belül hazahozhatom a kicsiny rosszcsontomnak a könyvesboltból a meséteket! Bírom a családi projekteket! Graulok, veled örülök!