2011. február 7., hétfő

Megígértem, megtartom és mai egyéb pozitívumok

Előbb a mai napomról...
Akit ez nem érdekel, ugorjék a képhez :)
Ma volt az első nap, hogy egyszerre mentünk Olikámmal oviba. Azt tudni kell hozzá, hogy én a 6-os csopiban dolgozom, ő pedig az ötösbe jár, ez a két csoportszoba egymásba nyílik szinte, szóval volt bennem némi zabszem, hogy hogyan fogja viselni a közelségemet, meg én az övét. Némi meglepődés után sztem akadály nélkül vette a napot, meg én is :) Sztem egészen addig nem hitte el, hogy komolyan ott maradok, amíg meg nem látott óvónéni dresszben feszíteni :)... Aztán az udvari levegőzésen találkoztunk a reggeli bemenetel után először és ott is meglepődött. Olyan cuki volt, azt mondja nekem az udvaron: "Anya, leguggolsz, hogy megölelhesselek?"
A kolléganőimnek ellágyult a szíve. :)
És halálosan büszke voltam, mert a csurom mocsaras udvaron az én gyerekem, aki pedig tökre hajlamos malacosan játszani, szinte makulátlan ruházatban ment fel az udvarról, míg volt egy-két aranycsöpp, akikről fogalmam sincsen, hogyan vehette le a dadus néni a csatakos, lucskos ruhát :)
Szóval büszke voltam rá NNA! És olyan jó érzés volt, hogy kicsit leskelődhettem, milyen az udvaron, az ovis mindennapjaiban. Még volt egy reggeli jelenet, jaj, de kár, hogy nem volt a kezemben egy fényképezőgép!!!!!
Van egy kislány a csoportjában, akivel "szerelmesek" egymásba. Egész nap együtt játszanak, nagyon egy a hullámhosszuk. (a kiscsajszi amúgy nagyon szép, szóval a választás elfogadva :))))
Tegnap kérdezte a férjem Olicskát, hogy várod már az ovit? Erre ő: "Az ANNÁT várom!"
Reggel, mikor Anna megjött, megölelték egymást és úgy álltak pár másodpercig, hát meg kellett őket zabálni. Tisztára, mint anno az O.....házi libamájas reklámban, csak ők egymás karjaiba is beletaláltak. :)
Na abból a pillanatfotóból micsoda Valentin-napi scrapet lehetett volna rittyenteni :)))))


És most következzen a mai alkotásom :)
Amit ígértem, meg is tartom, az Mscrapsen nyert és vásárolt készlettel dolgoztam, és mivel a hugom és a kicsi unokahugim fotójával ékített oldallal lettem szerencsés, ezért az új készlettel is Eni bébit foglaltam képbe az Mscraps scraplift challenge-re. Jó pasztelles, de ugyanakkor színes is. Nekem tetszik! :)

EHStudio_onesweetworld and open up your head
fonts: Kingthing willowless and NewUnicodeFont.

4 megjegyzés:

evadraga írta...

Kár lett volna rögtön a képre ugrani, nagyon édes történeteket meséltél el! :)) Fura lehet, egy helyen dolgozni a kisfiaddal :D
Az oldal tényleg szép!!

Rita(006) írta...

Nagyon irigyellek, hogy kukucskálhatsz Olira napközben is! Neki is egy életre szóló pluszt adsz ezáltal, hogy ott vagy, de még se. Nem tudatosan, de biztos az óvónénik is máskép állnak hozzá, amiből szintúgy profitálhat!

Margó írta...

Imádtam olvasni és várom a folytatást!! Tartok attól, hogy még nagyon sok szerelmét meg kell, na jó, MAJD, ismerned Olinak:-))))))) Örüljünk, hogy most várja az ovi-Annát:-))

Toni írta...

Te kis te kis!Minden ovis-gyerkőcös anyuka álmát válthatod valóra! Kézközelben van egész nap a lurkó, viszont más őrül meg vele! Az már annyira nem vicces, hoy te meg megőrülhetsz másokéval! :) Köszi a sztorit, imádtam az oldalt!