2011. január 15., szombat

Színinspiráció

A srcapbook.hu-n újra színinspirációs kihívás van. Oda gyűrkőztem ezzel az oldallal.
Hát, a mai napom nem valami fényes, és nem is tudtam olyat alkotni, amilyet szerettem volna; mikor nekiestem, valahogy nem pont ilyennek képzeltem el.
Ha megosztanátok velem, hogy Nektek mi benne a nem tetsző, megköszönném, addig fel sem töltöm....vagy ha jobb napom lesz, csinálok egy tök másmilyet :)

Most ez van :)

Frienlyscrap hópihecsipkék és csipkeszalag, sweetdigi_porcelain gombostű, Sue Cummings perfekt winter wa



Este tíz óra: kiegészítés

Megszületett az újabb, immár nekem tetsző verzió. Néha tényleg csak egy ilyen pici löket kell, mint amilyet Ritától kaptam, még egyszer köszi! (de lehet az is segített, hogy fizikailag lemerítettem magamat, és jobban forog a kreatív agyam :)))) 
Kreditek ugyanazok.
Íme... azt hiszem, ezt már érdemes lesz feltölteni. :)


2 megjegyzés:

Rita(006) írta...

Nincs ezzel az oldallal semmi gond. Talán mindössze annyi, ha árnyékolást használ az ember, akkor azt érdemes mindenhol végig vinni (pl. gombostű). és esetleg a leírás más betűtípussal írva tetszetősebb lenne, vagy alátét papír nélkül simán a fehér alapra. De ezek csak ötletelgetések.

Gólya írta...

Rita, köszi az ötleteket, végigpróbálgatom. A gombostűn pedig van árnyék, csak nem sok... :)
A betűtípust pedig a wa betűtípusához próbáltam igazítani. Tehát ezeknek pont oka van, de ettől még lehet, hogy mással is megpróbálom. Olyan rossz, mikor az ember nem tudja, hogy igazándiból mivel is elégedetlen :)