2011. január 9., vasárnap

Belevágólag...

...odatoltam Apacika orra elé, hogy hová kell mit paypalozni, persze a saját számlájáról :)))), és belevágtam én is az 52 hetes Sue Cummings kihivássoroztaba. Nagyon meghoztátok a kedvemet! Utánaszámoltam, mit, hogyan, mennyirért, és megállapÍtottam, ez még a hülyének is megéri, hát még nekem! (nekem is ez volt az első vásárolt készltem, leszámÍtva a nyereménykészleteket)
És itt most kéretik egy kis segitség, mivel én kapkodva vágtam bele, meg nem is tudok annyira angolul...
A, szerintetek hová kell feltölteni a képeket, hogy jó helyen legyenek? (nekem annyira nem volt egyértelmű, a boritóm pl. asszem eléggé rossz helyen is van).
B, szabad e felhasználni majd  a képekhez más tervezők munkáiból??? Vagy esetleg ki van kötve valahol, valami szabály ezzel kapcsolatosan? Van egyáltalán valahol valami szabályzat? :)))
C, magyarázott valamit a regisztrálásról, hogy még nem vagyok regisztrálva, de ezt nem igazán értem, mert le is tudtam tölteni az alapkészletet, meg a kuponnal is tudtam vásárolni, fel tudtam tölteni képet, szóval??? Szerintetek hová nem vagyok még regisztrálva? :)
Ha majd még lesz kérdésem felteszem, vigyázzatok!!! :)
Íme a borÍtóm és az első heti feladat:  a viszaemlékezés 2010-re.
Á, itt is a köv. kérdés, ugye eddig csak ez a két challenge volt? :)



borÍtó credits: S.C. és V.S. 52 Inspirations Basic szett
1.heti feladat, credits: S.C. és V.S. 1 week, plusz Basic

3 megjegyzés:

krisssz írta...

Szupiiiiiiiiiiiiiiiiiii, nagyon örülök:))) Én jó helyen látom a borítódat. Hol mondta, hogy nem vagy még regisztrálva?
beszteri tuti tudja pontosan, hogy mi a szabály, ha itt nem veszi észre, kérdezd meg tőle.
Eddig volt a borító, meg az első hét, de a sokkisképes készletből is sokan töltöttek fel, de lehet, hogy azt használták az első héthez:) Szóval nem hiszem, hogy szigorú szabályok vannak.
Hajrá, holnap jön a kövi:))

Eszter(beszteri) írta...

De jó, hogy te is itt vagy!!!!!! :) Válaszoltam az Oscraps-en, megkaptad???? Írj nyugodtan, ha bármi kérdésed van... ;) Úgy látom, lassan külön magyar szekciót nyithatunk. De örülök!!!!!!!! ;)

Rita(006) írta...

Dejódejó! Örülök, hogy belevágtál!!!!!!!!!!!!!