2010. november 25., csütörtök

Mit csináltam ma eddig????

Pedig itt ülök a gép előtt, reggel 8 óta!
Na jó, képet nem készÍtettem (egyelőre, mert ugye buksi telis-teli ötletekkel), de csináltam VALAMIT!
Nem akarok felvágni, de csináltam 24 hátteret :). A képek már régebbről megvoltak, csak be kellett őket méretezni, volt, amin még alakÍtgattam is. Nem egy nagy szám.... De megint új dolgokat tanultam... hogy kell tömörÍteni (igen, igen, ezt is most csináltam először :))))), meg feltölteni, meg ilyenek.
Igazándiból semmilyen témája nincs, annyi a közös a képekben, hogy mindegyik háttérként, illetve némelyik textúraként használható.
Hosszú ideje már készül egy betűkészletem is, de olyan    l....a....s....s....a...n    haladok vele :))))
Na de sebaj, majd egyszer meglesz az is....
Nos ilyen lett az első "készletem" :))))



Aki kÍváncsi, az egyrészt hamar megöregszik :), másrészt ide van feltöltve három részletben, de csak egy csomagolást gyártottam neki :)))


Huhh, remélem, mindent jól csináltam! ::))))))


(Elgondolkoztam azon, hogy a csomagolásomhoz felhasznált dolgokat vajon hol, hogy, kinek kell megjelölni????_mondjuk, ha itt egyszer megteszem, az elég?
Válaszolva önnön dilemmámra, most itt egyszer és mindenkorra utoljára felsorolás következik :)))))

A csomagolás, mely készült: Janine Baechtold (huckleberry szett) és Coreen Silke(af-paper-plaid) papirjaiból, a saját gólyámból, a varrás Lexine_blow out the candles szettjéből, a rózsaszÍn tollpihék pedig Nanine_Melancolie szettjéből. Fontok: JaneAustin, Stencil


3 megjegyzés:

Toni írta...

Az állam leesett királylány! Hódolatom! Este jövök vissza hozzád töltögetni! Gratuka!

Margó írta...

Ez a tempó azért nem semmi!!!! Milyen elem van benned????:-))))) Gratulálok!

Margó írta...

... és nehogy ne vigyem el az első hátteres készleted!! (Bocsi, ha csak március után készítek belőle oldalt, de igazából akkor tudom átadni sok-sok időmet az "alkotásnak"! Hogy jelentkezem, az egészen biztos:-)))) .. és nagy-nagy örömmel figyelem a Te alkotásaidat! Úgy szárnyalsz, mint a madarak, mint pl. a gólya!!