2012. május 2., szerda

Week in my life 2012 április 23-29

Na akkor, végre valahára, megérkeztem az elmúlt hetemmel. :))))
A négy napos hétvégén sokat kinn voltunk, tegnap is éppen a telken, úgyhogy egy cseppet megcsúsztam, de mivel rendes voltam és mindennap elkészítettem az oldalamat az előző napi fotókkal, így nem kellett sokat pótolnom. :)
Ma is hoztam egy template-et, persze, amit a vasárnapomhoz használtam fel, tessék, vegyétek vigyétek. (és itt köszönném meg, rengetegen letöltöttétek a template-ket, pedig nem is olyan profik....próbáltam telepíteni a GuideGudie-ot, de sajna a PS-em olyan szinten döglődik, hogy újra kell telepíteni, szóval hagytam és csak a vonalzókra, meg a szememre hagyatkoztam :)))

letöltés/download
Elöljáróban csak annyit, hogy először csináltam ezt a projektet, és nagyon élveztem, így valószínűleg nem várok vele jövő ilyenkorig, hanem  néha-néha meg fogom ejteni. Nagyon sajnáltam, hogy vége lett vasárnappal, mert hétfőn reggelre a spejzünket ellepték a hangyák (valószínűleg az előző napi fűnyírás és ház fala, terasz töve gyomtalanításának következtében), így láthattátok volna, mennyi cucc van a kamrámban :), és hogy milyen szépen tudunk a férjjel kettesben takarítani!!! Továbbá, hogy a konyhában hogy lehet paprikás krumplit főzni a spejzból kicuccolt kupihalmaz közepette (és milyen fincsi lett!!!), valamint, hogy végre az egyik stelázsi polcért áthívtuk az asztalos ismerősünket, hogy vágja be méretre (ehhez is kellett egy ilyen invázió), és továbbá azt is, hogy kapok kedden reggel agyvérzést, mivel az előző nap totál kiürített, mindent lemosott, letakarított, feleslegeset/romlottat/bontottat/régit kihajított, hangyairtóval befújt, hangyacsapdával telepakolt, majd szép rendet visszapakolt spejzemben ugyanúgy röhögtek a hangyák... Szerencsére ma valahogy nyomuk sincs....

Na, akkor jöjjön a hetem. Csak úgy készítettem 7 digi oldalt belőlük, nem terveztem fotókönyvbe, de szerdától valahogy kezdett egységesedni a dolog, úgyhogy lehetségesnek tartom, hogy unalmas óráimban majd egységessé teszem és fotókönyv jelleggel igyekszem majd gondolkozni, legfeljebb majd több projekt megy egy könyvbe :)) Minden oldalon használtam Simple Girl Scrap WITL2012 napos gombjait, és egyik-másik oldalon más elemét is.

HÉTFŐ

Velem nem is történt semmi. Fel is akartam adni. Aztán eszembe jutott ez-az, így este visszamenőleg fotóztam, és készítettem az oldalt egy template alapján, ami még nem a sajátom volt, Kitty Design Soiree sketch egy picit átalakítva.



KEDD

Kezdtem tudatosabban fotózni. Vegyesen használtam a nagy Canont, a kis Olympust (ami sajnos halódik) és a mobilomat is, még szerencse, hogy ennyire aprók a fotók, mert nincs túl nagy lelkiismeretfurdalásom a képek minősége miatt. Azért mindegyikből igyekeztem a legjobbat kihozni. :) A kedd nekem mindig egy elég sűrű nap, itt is látszik. Zenedém van (már sajnos csak május végéig, aztán majd remélem októberben tudom folytatni már), és kismamajógázni is járok.
A hevenyészett fürdőszobai fotóstúdiómat is használtam ma megint, pocaklakó gömölyítő programjának megörökítésére.
Szintén még nem saját template-tel, hanem Template Thusday 42_Sarah (így van elmentve)-t használtam.



SZERDA

Itt már saját templatet használtam, és innentől egységesedett a hét a digioldalak kinézete szempontjából, mert BeeDee All you need is love készletéből használtam az összes papírt és címkézőfület hozzá. Anyukám, még szerdán kabát is volt rajtam, ejha!!! Itt már egy-két hangya betévedt, de csak a nappaliba, és ezeket sikerült is eltüntetni...a gazok, jövőre jobban résen leszünk!!!
Elkezdtem a pitypangméz őrületemet is.:)))



CSÜTÖRTÖK

Kissé meghasonlottan (ahogy szoktam) néha Olit narrálom, néha magamat :))) És tombol tovább a pitypangméz projekt is.



Szintén Bee papírja és címkefüle, valamint saját template használatával.


PÉNTEK


Itt kezdődött a kánikula és olyan jól voltam aznap, hogy ezerrel gazoltam, hajolgattam, és egyáltalán nem fáradtam el. Ami azért nagy szó 29 hetes gigapocakkal.  Két nap után dupla mennyiségű pitypang nőtt a kertünkben, így még egy adag mézet legyártottam (az elsővel ugyanis bajaim támadtak).
A fent említettek mellett Karla Dudley DigiEssiential számait használtam még.


SZOMBAT

Igazi családos nap volt! Délelőttre kaptunk ugyan egy kis kimenőt, mert a gyerekeket Anyósom vitte a bábszínházba (Olit és unokatesóit, több alkalmas bérletük volt, ez volt az utolsó előadás). De a délután és estét hármasban együtt töltöttük, és nagyon jól szórakoztunk!



(és persze most veszem észre, hogy rámentettem a template-t a kész oldalra, ami így már csak jpg-ben van meg, hipp-hipp hurá!!! Grrrrr, ssssss, fllööö, :SSSS)
A fent említettek mellett Bóbita és Bee collabjából a Friendsből használtam Bóbita számait.


VASÁRNAP

Ezt a napot már nagyon régen szerveztük, és tudtam, hogy minden lesz, csak nem unalmas. Nagyon jól éreztem magam!!! (Amely fotóról nem esik szó az oldal kommenjében, az a HOLD, ami nagyon szépen világított, mintegy megkoronázva a heti fotókat és mellé egy kis erkélyünk sarka :)


Azóta kavarog már a fejemben egy hétfő és egy kedd is, melyek szintén nem voltak egyszerűek, unalmasak, mint azt írtam :))) Köszönöm a figyelmeteket! (az elmúlt néhány bejegyzésben 5 db WIML template-t tölthetsz le tőlem, használd őket egészséggel, ha szeretnéd!)

E hétre is minden jót Nektek!!!

3 megjegyzés:

Kata írta...

Gratulálok!!! :) Nagyon szépen és gyorsan összeraktad. Így még az unalmasnak tűnő napokat is roppant érdekesnek éljük meg. Szeretem olvasni ezeket a beszámolókat, sok az ismerős pillanat. Nálunk is vannak lyukas nadrágok, kiskert, hangyák, egyebek :)

ziti írta...

de jó, hogy te végigvitted ezt a projektet, nekem nincs rá energiám.
egyébként hasonló cipőben járunk, hiszen - talán a május 1. miatt - nálunk sem volt unalmas a hét eleje, azaz a hétfő és a kedd :)

Kisnyul / Andi írta...

Hát ez marha jó lett (bocsika)!